Welkom op Arnold’s Bodemvondsten-site.

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt. Je kunt hier lezen en bekijken wat ik de afgelopen 6 jaar zoal in de grond gevonden heb. Ik woon in IJsselmuiden, Overijssel, dus uit deze regio komen dan ook de meeste vondsten; van een schedepuntbeschermer tot een zilveren hart. En alles er tussen in uit de 11e tot de 20e eeuw.

Metaaldetectie is mijn grote passie geworden en met deze website heb ik ook gelijk een platform voor mijn andere hobby’s schrijven en iPhone-fotografie.

Door mijn openheid krijg je niet alleen een inkijkje in mijn vondsten, maar ook in mijn gedachten. Geniet van de vele verhalen foto’s en achtergronden. En stuur je je mij een berichtje als je meer achtergrondinfo hebt of gewoon even je reactie wilt geven?

Mijn e-mailadres is arnold.zwakenberg@gmail.com

Oh ja, ik zoek met de Quest Q60. En als het even kan met mijn Jack Russel Buddy.

Groetjes, Arnold Zwakenberg